Win Quality Time bij Madaga

Ken je die reclame nog met dat jongetje dat middenin de supermarkt op de grond gaat liggen krijsen, gevolgd door z’n moeder? (We hebben hem even voor je opgezocht). She nailed it. Maar als we eerlijk zijn, zouden we ze dan niet liever overslaan, die dagelijkse klussen? Om tijd voor jezelf, met je partner, voor je vrienden of voor elkaar te hebben. Daar gaat het om, niet om wat moet, maar om wat je leuk vindt.

Daar zijn ze bij Madaga allang achter en vastberaden om er wat aan te doen. En om hun verjaardag te vieren trakteert Madaga nu op quality time. Dus weet jij al wat je zou doen met een extra uur? Laat het Madaga weten en maak van 8 t/m 30 november kans op fantastische prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van 1 jaar lang gratis Madaga voor je kleine,1 jaar lang een schoon huis, een personal stylist van Sissy-Boy of een personal assistant voor al je klusjes?

Koop 2 bakjes online, in een winkel van Marqt of Sissy-Boy* en maak kans. Doe jezelf een plezier, vul het formulier meteen in en maak tijd vrij voor jezelf!* In alle Marqt winkels en in Sissy-Boy Heemstede en Amsterdam KNSM.

Manon Douwes  |  Freelance Event Manager  |  06 - 5192 48 48  |  manon@outofoffice-events.nl